Programma

Zodra het programma voor het komende Cellocafé bekend is zie je hier wat er dan allemaal te doen is. We doen ons best om elke keer weer een inspirerend en gevarieerd programma te presenteren. En heb jij misschien goede ideeën voor het volgende Cellocafé? Dan nodigen we je uit deze met ons te delen. Want dat is waar het bij het Cellocafé om gaat: Vóór en dóór cellisten!

Programma Cellocafé


Ochtendprogramma: 10.00u – 12.00u

Het ochtendprogramma is een activiteit voor een beperkt aantal deelnemers. Je kunt je tot één dag tevoren hiervoor opgeven. De workshops worden op niveau ingedeeld en hebben een thema. Bijvoorbeeld samenspel, streektechniek, dynamiek, improviseren, et cetera. Voor deelname aan de workshop wordt een kleine vergoeding gevraagd (zie hieronder).

workshop:

In voorbereiding. Heb je suggesties, ik hoor het graag.

Cellocafé Workshop Toegang Duur: 2 uur
Deelname kost:  
 

Middagprogramma: 12.00u – 15.00u

In het Cellocafé kun je natuurlijk ook terecht voor iets te eten (soep, tosti’s en belegde broodjes) of te drinken (koffie, thee, verse jus en water).

Catering Cellocafé
Christof en Ires bezig met de catering…

mini-workshop:

In voorbereiding.

Open podium:

Tussen de bedrijven door of gepland als kort optreden kan iedereen zich presenteren tijdens het cellocafé.

Cellowinkel

De Cellowinkel is er de hele dag. Dus kom op je gemak even snuffelen. Heb je vragen of zoek je iets speciaals? Wil je dat we speciaal voor jou iets meenemen of bestellen? Laat ons dit dan weten ruim vóór het Cellocafé. Dan nemen we het voor je mee.