Gastenboek

Laat een berichtje achter in ons gastenboek!

Schrijf een bericht in het gastenboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Berichten

 1. Bedankt voor de inspirerende dag, in jullie prachtig verzorgde cellowinkel en tuin. Het bij jullie zijn, en genieten van de sfeer vind ik altijd al een feestje; nu tijdens het volgen van de workshops helemaal. Ik hou van de rustige en duidelijke manier waarop Mirjam les geeft. Johannes bedankt voor de attente verzorging! tot de volgende keer 😉

 2. Wat een mooi initiatief Mirjam, dat cellocafé en wat je er organiseert! Leuk ook om zo’n enthousiaste groep leergierige cellisten te begeleiden. Ik kom graag nog een keer!

 3. Was geweldig leerzaam om het van een ander te horen tijdens de workshop streektechniek. Grütter was ook super interessant.
  Kom de volgende keer zeker weer!

 4. De strijkstok centraal zetten was geheel terecht! Mooie film en aanvullende uitleg van Andreas Grutter zelf over de verschillende strijkstokken was fascinerend. It’s Magic; hoe een stok het verschil kan zijn tussen wel of geen kippenvel!

 5. Inmiddels ben ik twee keer bij het Cello Café geweest, eerst een beetje weifelend, want pas dit jaar met celloles gestart. Beide keren waren anders en beide keren leerzaam en inspirerend. Samen musiceren, werken aan je techniek, andere cellospelers ontmoeten -van beginners tot gevorderden- bladmuziek uitzoeken, het is zeer de moeite waard. Een mooie aanvulling naast mijn eigen lessen en heel stimulerend. Een fijn initiatief Mirjam, bedankt!
  Graag tot een volgende keer. Eljo

 6. Workshop streektechniek 6-7-2019:
  Heel leerzaam, zowel voor beginners als voor ervaren cellisten. Goed om eens in de zoveel tijd je ingesleten gewoontes weer even onder de loep te (laten) nemen. Heel leuk ook om met zoveel cello’s bij elkaar te zitten. Voor herhaling vatbaar!

 7. Ontzettend leuke, leerzame en gezellige workshop “samenspelen” gehad. En ook nog geleerd, hoe ik mijn snaren zelfs kan wisselen. Handig 🙂

 8. Vandaag het eerste cellocafé.
  Superleuke dag.
  Laagdrempelig samen spelen, lekkere lunch, leuke mensen.
  Trio’tje gevormd, geeft energie.
  En een snaar op de cello leren zetten, altijd handig.
  Voor herhaling vatbaar

 9. Vandaag eerste Cellocafé. Van te voren goed geoefend. Was toch wel benieuwd hoe goed de anderen zijn.
  Het bleek allemaal superleuk en heel relaxed! Echt gaaf om samen te spelen! We hebben voor de tussenliggende tijd al een trio samengesteld! Heel gaaf. En leerzaam natuurlijk 😜
  Dank voor deze gelegenheid anderen te ontmoeten en lekker laagdrempelig met elkaar muziek maken.
  Was erg fijn!
  Tot de volgende keer!
  Groetjes Sandra