Speciaal Programma

Zodra het programma voor het komende Cellocafé bekend is zie je hier wat er dan allemaal te doen is. Ik doe mijn best om elke keer weer een inspirerend en gevarieerd programma te presenteren. En heb jij misschien goede ideeën voor het volgende Cellocafé? Dan nodig ik je uit deze met me te delen. Want dat is waar het bij het Cellocafé om gaat: Vóór en dóór cellisten!

Programma Cellocafé 25 maart 2023

Middag- en avondconcert: Stefano Bruno

Op zaterdag 25 maart 2023 treedt de Italiaanse cellist Stefano Bruno op in de Cellowinkel te Dieren. Stefano heeft in 2022 het Nationaal Cello Concours gewonnen op de Cello Biënnale en was onlangs nog te zien bij Podium Klassiek.


Cellist Stefano Bruno

Geboren in een muzikale familie in 2000, studeerde hij cello vanaf jonge leeftijd aan het Conservatorium van Foggia bij o.a. Giuseppe Carabellese. Sinds zijn afstuderen in 2018 heeft hij al veel concerten gegeven. Hij is gepassioneerd door alle vormen van klassieke muziek.

Voor zijn vervolgstudies bezocht hij o.a. de Nationale Academie van Santa Cecilia in Rome bij Giovanni Sollima waar hij met grote onderscheiding afstudeerde. Momenteel studeert hij bij Pieter Wispelwey aan het Conservatorium van Amsterdam voor zijn masterdiploma.

Mirjam leerde Stefano kennen via de Cello Biënnale in 2022. Hij bezocht de Cellowinkel voor snaaradvies. We zijn ontzettend verheugd om Stefano nu te ontvangen voor een optreden. En jij kunt daar bij zijn!

Op het programma staan de volgende werken:

Saariaho – Petals
Lutoslawski – Sacher variations
LigetiCello sonata

-korte pauze-

Kodaly – Cello sonata op.8

Datum en plaats:
Zaterdag 25 maart 2023 in de Cellowinkel aan de Wilhelminaweg 57 te Dieren.

Aanvang:
15:00 uur, zaal open om 14.45u
19.30 uur, zaal open om 19.15u

Toegang kost: € 20,00 per persoon (€18,- in de voorverkoop)